Meiltä ja muualta

Kulttuurikeskus Sofia – viisautta hiljentymisestä

Itä-Helsingin Kallvikissa sijaitseva Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa korkeatasoiset mutta vähän erilaiset puitteet  kokouksille, seminaareille, työpajoille ja muille tapahtumille.  Entisen Osuuspankkiopiston tiloissa sijaitseva Kulttuurikeskus soveltuu suurillekin tapahtumille ja osa siellä pidettävistä tilaisuuksista  ovatkin normaaleja yritysten ja muiden yhteisöjen järjestämiä kokouksia. Keskuksen  omistaa Ortodoksisen kulttuurikeskuksen säätiö. Omistuspohja ei suinkaan sulje pois muita kuin ortodokseja mutta tarjoaa sitä haluaville mahdollisuuksia reflektioon ja hiljentymiseen.

    - Elämä on holistista ja tarvitsemme itse kukin välillä kehittää henkisyyttämme ja pyrkiä ymmärtämään näkymättömän maailman perspektiivin. Siihen Sofia tarjoaa erinomaiset puitteet. Luonto on lähellä ja ilmapiiri suosii arvokeskustelua, suvaitsevuutta, eettistä pohdiskelua ja vuorovaikutusta, toteaa säätiön hallituksen puheenjohtaja, Helsingin metropoliitta Ambrosius.

    - Tarvittaessa räätälöimme ryhmille sopivaa oheisohjelmaa henkisen kehittymisen alueella.

Sofiassa on majoitustilat noin 100 hengelle, auditorioon ja ravintolaan mahtuu yli 200 henkeä ja keskuksessa on useita muita luentosaleja ja ryhmätyötiloja. www.kulttuurikeskussofia.fi

Metropoliitta Ambrosius toivottaa kokousvieraat terveeksi Kulttuurikeskus Sofiaan Helsingin Kallvikiin

 

Uutiskirjeessä 5 vuotta sitten: ”Yritysjärjestelyt kiihtyvät”

”…olemme huomanneet kysynnän lisääntyvän erityisesti koskien strategioiden prosessoimista organisaatioissa konkreettisiksi toimenpiteiksi, henkilökohtaista johtamisen kehittämistä (coaching) ja laadukkaita tutkimuksia. Jokaisella tasolla todellinen haaste on nyt saada sovitut asiat tehdyiksi… Lähdemme myös siitä, että yritysjärjestelyt kiihtyvät vuoden 2003 aikana. Sekä organisatoorisesti että toiminnallisesti on varmistauduttava siitä, että iskukyky on optimaalinen parempien aikojen koettaessa”    

Mats Kockberg Interpersonan Uutiskirjeessä nro 1-2003

Suhdanteet kääntyvät – vai kääntyvätkö ne?

Interpersonan toukokuun alussa Forum för ekonomi och teknik-lehdelle suorittama suhdannekysely antaa hieman ristiriitaista tietoa. Tutkimukseen pääset käsiksi kotisivuillamme www.interpersona.fi

© 2008 Interpersona